Polivak in gesprek met politieke partijen

De komende tijd staat er geen raadsvergadering meer op de agenda voor de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee en daarom kan er in, het politieke programma van RTV Slogo, Polivak aandacht besteed worden aan de kleine lokale partijen.

De komende weken is het de beurt aan Aad van Alphen van Eiland van Vrijheid en Johan de Vos van Vitale Kernen Goeree-Overflakkee. Presentator Jan van Gurp bespreekt uitgebreid diverse onderwerpen zoals de ervaringen tot nu toe binnen de nieuwe gemeente, hoe zijn de verhoudingen binnen de gemeenteraad, hoe is de positie van kleine partijen binnen de raad en wat vinden zij van de debatten die gevoerd worden over de zaken uit de voormalige gemeenten.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en sinds kort zijn de radiouitzendingen ook via “Programma gemist” terug te luisteren. Waar en wanneer u maar wilt kunt u de informatieve radioprogramma’s van RTV Slogo beluisteren via, het onlangs in gebruik genomen, programma gemist. Dit kunt u vinden op de website onder het tabje ‘Radio”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.

Kijk voor meer informatie op de website of volg ons via twitter @rtvslogo. Radio Goeree Lokaal zend 24 uur per dag uit via FM 105.6 en op internet via de stream op www.rgl.nl.