Gevarieerde onderwerpen in “Met wie…”

In februari zullen er weer interessante gasten aanschuiven in het door RTV SLOGO uitgezonden radioprogramma “Met wie…”.

Zo kunt u in de uitzending van 4 februari luisteren naar een interview met leden van de MS patiënten vereniging, welke bestaat uit Laura van Sliedrecht, Martin Vermeulen en Dirk Hoek. Zij komen vertellen over deze vereniging en wat deze zoal doet voor de MS patiënten. In het tweede uur zal mevrouw Ger van der Velde aanschuiven bij presentatrice Carla Hersbach en zij komt vertellen over het werkzaamheden als regioambassadeur van het watersnoodmuseum uit Ouwerkerk (Zld).

In de uitzending van 11 februari zijn boswachter Ted Sluijter en oncoloog dr. Van der Velde te gast. Zij komen vertellen over hun diverse werkzaamheden in het dagelijks leven.

Ook muziekliefhebbers worden uitgenodigd om te luisteren, want op 18 februari komt de bekende jazz pianist Paul Stark. Hij geeft regelmatig concerten in het Diekhuus in Middelharnis en komt in deze uitzending vertellen over zijn passie voor muziek.

En in de laatste uitzending van deze maand, op 25 februari, komen Jaap van Oostenbrugge en Corné de Geus van het mannenkoor Stellendam naar de studio om te praten over het koor. In deze uitzending komt ook Helen Stam aan het woord over de activiteiten en evenementen die het  jongerenwerk Goeree Overflakkee de komende periode weer organiseert.
Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee?  Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl. Wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl of volg ons via twitter: @rtvslogo

Radio Goeree Lokaal zend 24 uur per dag uit via FM 105.6, op de kabel via 105.9MHz en op internet via de stream op www.rgl.nl.