RTV Slogo zoekt…

Bedenk een nieuwe naam voor RTV SLOGO!

RTV SLOGO is nog steeds op zoek naar een nieuwe en toepasselijke naam voor het radio- en tv-station en vraagt daarbij uw hulp! De afgelopen weken zijn er al enkele ideeën voor namen bij ons binnen gekomen, zoals o.a. GO TV/GO FM, GO Delta en LOGO TV/LOGO FM. Maar uit de meeste reacties blijkt dat de nieuwe lokale omroep inmiddels al bekend is als RTV SLOGO. Maar weet u een originele stationsnaam? Geef het dan voor 31 januari a.s. aan ons door via prijsvraag@rtvslogo.nl en maak zelfs kans op leuke prijzen!

Uitzendvergunning

Eind januari beoordeelt het Commissariaat voor de Media, de door de gemeente Goeree-Overflakkee afgegeven representativiteitsverklaring voor RTV SLOGO, en vrij snel daarna wordt bekend gemaakt wanneer RTV SLOGO officieel mag gaan uitzenden.

Achter de schermen wordt er al druk gewerkt om alles uitzend klaar te maken en de eerste RTV SLOGO programma’s, ‘Met wie…’ en ‘Polivak’, zijn al gestart en worden al uitgezonden via Radio Goeree Lokaal.

Vrijwilligers

Nu RTV SLOGO bijna gaat uitzenden en we u een breed aanbod aan programma’s willen doen zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons enthousiaste team van RTV SLOGO willen komen versterken. Vindt u het leuk om persberichten te maken of lijkt het u wel wat uw eigen radioprogramma te presenteren? Of vindt u het juist leuk om te filmen en actief te zijn voor de tv-afdeling. Aarzel dan niet langer en meldt u aan via info@rtvslogo.nl.

Per direct hebben we nu al plaats voor sportpresentatoren en technici die geïnteresseerd zijn in de lokale politiek!

Voor meer informatie kunt u kijken op onze vernieuwde website: www.rtvslogo.nl of volg ons via Twitter: @rtvslogo