Ook in het nieuwe jaar weer interessante onderwerpen in “Met wie…”

Ook in 2014 zullen er interessante onderwerpen aan bod komen in het door RTV SLOGO uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

Zo kunt u in de uitzending van 7 januari luisteren naar een interview met mevrouw Saskia Bauer over vechtscheidingen. Hoe kun je op een goede manier je scheiding regelen? Ook te gast in de uitzending is de heer Arjen Reuijl, hij komt vertellen over de ROPARUN, welke al jaren lang wordt gelopen om geld in te zamelen voor kankerpatiënten.

Ook de uitzending van 14 januari is het luisteren waard. Te gast is dan de heer Bertrand van den Boogert om uitleg geven over de stichting Gay op Flakkee. Daarnaast schuift ook mevrouw Ria Zoomers aan, zij is voorzitter van de Stichting Kunst, Cultuur en Educatie en komt vertellen over de activiteiten die deze stichting organiseert.

Op 21 januari is mevrouw Mirna Bogert van VVV Ouddorp aan Zee te gast in de studio. Zij gaat vertellen wat er de komende periode te doen is op en om de kop van het eiland. Mevrouw Carolien Struijk komt praten over een voetbalevenement tegen kanker.

En in de uitzending van 28 januari is mevrouw Gerdie Schellevis te gast. Zij komt vertellen over de activiteiten die de bibliotheek Zuid-Hollandse Delta gaat organiseren. De tweede gast deze avond is de heer Siemco Louwerse, directeur van het Watersnoodmuseum. Hij komt praten over het museum en de aankomende herdenkingen van de watersnoodramp van 1953.

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Radio Goeree Lokaal zend 24 uur per dag uit via FM 105.6 ,op de kabel via 105.9 Mhz en op internet via de stream op www.rgl.nl