Promo’s RTV Slogo

Het plan van RTV Slogo is om de verbindende factor te zijn tussen de bestaande omroepen op Goeree-Overflakkee. Op radiogebied heeft, tot op heden, alleen Stichting Radio West-Goeree-Overflakkee (RGL FM) aangegeven op te gaan in RTV Slogo.

Op RGL FM zijn sinds enige dagen dan ook diverse promospotjes te horen waarin aangegeven wordt dat in de toekomst RGL FM op zal houden te bestaan en op zal gaan in RTV Slogo. Uiteraard zijn nieuwe medewerkers altijd welkom en één van de spotjes roept iedereen die geïnteresseerd is om zich op te geven als medewerker van de nieuwe lokale omroep van Goeree-Overflakkee.

Voor het radio- en TV-station is RTV Slogo nog op zoek naar een naam. Blijft dit ‘RTV Slogo’, ‘Slogo’ of wordt dit een nieuwe pakkende naam die bekend wordt op geheel Goeree-Overflakkee? Op RGL FM is er ook een spotje te horen waarin aangegeven wordt dat het aan de luisteraars (en ook aan alle andere inwoners van Goeree-Overflakkee) is om suggesties in te sturen voor de naam van het radio- en/of TV-station.

Mocht men de promospotjes (in MP3-formaat) nog een keer willen beluisteren dan kan men op onderstaande linkjes klikken: