Programmering week 30 t/m 33 – 2022

Nieuwe TV-uitzendingen RTV Slogo:

RTV Slogo heeft een vaste wekelijks programmering met nieuwe programma’s.

De nieuwe items voor de komende weken zijn:

’t Eiland Actueel – Voorbereiding nieuwe Corona golf:

Hoe bereiden we ons voor op een nieuwe coronagolf Wat als het coronavirus weer de kop op steekt? Zijn we dan wel voorbereid? Achter de schermen gebeurt van alles. Zo wordt het virus goed in de gaten gehouden en zijn de voorbereidingen getroffen om bijvoorbeeld snel een nieuwe vaccinatieronde op te tuigen. Ontdek wie alle hoofdrolspelers zijn en wat zij doen.

Streekmuziek – Flakkeese Dagen 2022 :

deel 7 – Funky Flamingo’s / deel 8 – Way Beyond:

De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival met 2 podia en bijna 30 acts, goed voor 2000 bezoekers. Deze week deel 7 van onze registratie van 2022 met de band Funky Flamingo’s en deel 8 met de band Way Beyond

 

’t Eiland Actueel – Help de Natuur !:

Natuurmonumenten maakt zich samen met alle donateurs, leden en vrijwilligers sterk voor de natuur in Nederland. En dat is hard nodig. Slechts 15 procent van Nederland bestaat nog uit natuur. Het doel is een natuurlijker Nederland voor iedereen. Met meer ruimte voor natuur en cultuurhistorie. Om te bewonderen, in te spelen, sporten, wandelen en fietsen. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. In dit programma krijg je tips over het aanleggen van een vijver in je tuin, het maken van een compost bak en zie je hoe je een regenton aansluit.

 

Streekhistorie – Goeree-Overflakkee -Kust, Rust, Ruimte & Natuur – deel 1 & 2:

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland met een boeiende geschiedenis en het behoort tot de Zuid-Hollandse eilanden. In deze promotie video uit de jaren 80 gaan we terug naar de tijd van rust, ruimte en natuur en zie je prachtige beelden van Goeree Overflakkee uit vroegere tijden.

 

Programma’s in de uitzending:

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00,17:30 en 22:00 uur uitgezonden.
Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten.
.
Heeft u tips, ideeën of eigen films?
Mail dan naar: redactie@rtvslogo.nl / televisie@rtvslogo.nl
.
Uitzendkanalen in het kort:
Ziggo digitaal: Kanaal 43
KPN/Telfort: Kanaal 1371.
Delta: Kanaal 12
.
Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: RTV Slogo en Twitter: @rtvslogo