Programmering Week 41&42 – 2021

Nieuwe TV-uitzendingen RTV Slogo:

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook 2-wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan.

De items van week 41&42 zijn:

RTV Slogo heeft een vaste 2-wekelijks programmering met nieuwe programma’s  De nieuwe items voor week programmering 41 en 42 zijn:

’t Eiland Actueel – De gevolgen van de corona vaccinatie:

Misschien heb je nog vragen over coronavaccinatie. Dus dan is het goed om daar de juiste informatie over te vinden. Soms is die informatie een klein beetje….saai. GGD-arts Ashis Brahma doet het helemaal anders. In deze video beantwoordt hij veel gestelde vragen, maar dan…. in zijn eigen actiefilm. Ga je op reis of bezoek je locaties als een poppodia, bioscoop of restaurant? Dan heb je een corona toegangsbewijs en geldig legitimatiebewijs nodig. Er wordt uitgelegd hoe het werkt en wat je moet doen om alles in orde te maken. Heb je last van een of meer van de meest voorkomende klachten van corona, dan kan het altijd zijn dat je corona hebt en besmettelijk bent voor anderen. Blijf dan thuis, ontvang geen bezoek en laat je testen.

’t Eiland Actueel – Verstedelijkingsconferentie Provincie:

Tijdens Verstedelijking conferentie op donderdag 30 september j.l. bracht de provincie met medeoverheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen de kansen en mogelijkheden in beeld om die zo gewenste oplossingen in het woondossier samen te realiseren. Tevens waren er diverse innovatieve woningen te bekijken.

Streekdocumentaire – De Levende Delta – deel 2:

Ruim twee jaar deed filmmaker Ronald Faber erover om de wondere onderwaterwereld in Zeeland in beeld te brengen. Het resultaat mag er zijn: natuurfilm ‘De Levende Delta – Zeeland onder water’ is een ode aan dit uniek stukje natuur. Hij toont hoe rijk én kwetsbaar de onderwaternatuur in de Zeeuwse Delta is.

In de Regio – Trash the Dress:

Elk jaar op de eerste zaterdag nadat de scholen (in zeeland) weer zijn begonnen vind trash the dress zeeland plaats. Op deze dag kun je als deelnemer doen wat je op je trouwdag nooit zou durven omdat je jurk of pak natuurlijk brandschoon moest blijven. Naast mooie foto’s kan je je zelf helemaal laten gaan want het motto is alles mag niets moet. In bomen klimmen, in plassen stampen, taart eten met je blote handen en de zee en vijver in met je mooie kleding. Alles voor die dag vast gelegd door amateur en professionele fotografen en het team van VideoVoorne was er deze keer ook bij.

Streekhistorie: – Landbouw, verleden en heden:

In deze historisch serie kijken we terug naar de landbouw in de vorige eeuw. Deze is door de jaren heen flink verandert, want de afgelopen eeuw is een kleinschalige ambachtelijke landbouw grotendeels omgezet in een grootschalige industriële landbouw. Dit heeft grote veranderingen in het agrarische gebied veroorzaakt.

Blik op Goeree Overflakkee – deel 75: 

In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

Programma’s in de uitzending:

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00,17:30 en 22:00 uur uitgezonden.
Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten.
.
Heeft u tips, ideeën of eigen films?
Mail dan naar: redactie@rtvslogo.nl / televisie@rtvslogo.nl
.
Uitzendkanalen in het kort:
Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module:
Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.
.
Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: RTV Slogo en Twitter: @rtvslogo