Met Wie…

‘Met Wie’ is een gezellig informatief praatprogramma waarin één of meerdere gasten, veelal afkomstig van het eiland Goeree-Overflakkee, centraal staan. Het programma wordt wekelijks uitgezonden op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00, opgesplitst in twee keer één uur.

Stel je voor: je zit aan een grote gezellige “keukentafel”, waar een ieder zijn/haar verhaal kwijt kan. Het lijkt misschien lang een uur, maar een radiouur duurt geen 60 minuten, het is korter. Er gaat namelijk twee keer reclame af en het nieuws natuurlijk. Heb je even een “black out”? Ook geen probleem, dan brengt muziek uitkomst. Al met al is een radiouurtje dus sneller voorbij dan je zou verwachten.

In het programma ‘Met Wie’ is er ruimte voor allerlei soorten onderwerpen over kunst, cultuur, entertainment, muziek, evenementen en dergelijke. Het maakt niet uit of het nu over een voetbaltoernooi, een cursus of de Reddingsbrigade, gaat. Maar het zou ook nieuws uit het ziekenhuis kunnen zijn of het kan gaan over wat er allemaal komt kijken bij een begrafenis. Bijna alles is mogelijk.

Je mag verder natuurlijk alleen komen, maar ook met meerdere personen. We hebben zelfs al muziek en zang in de studio gehad, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden.

‘Met Wie’ wordt verzorgt door Jan en Carla Hersbach, waarbij Jan verantwoordelijk is voor de techniek en zorgt voor de muziek (die mag je overigens ook zelf meenemen, zo zou een muzikant of koor het programma met hun eigen muziek kunnen omlijsten). Carla doet de redactie, zorgt voor koffie en/of water en leidt het gesprek.

Als men meer informatie wil hebben, of als men een afspraak wil maken en zo een onderwerp onder de aandacht van de inwoners van Goeree-Overflakkee kan brengen, dan kan men contact opnemen met Carla via het e-mailadres metwie@rtvslogo.nl. Carla neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.