Slide 3

Sport Lokaal

Elke zaterdagmiddag het sportnieuws van Goeree-Overflakkee in Sport Lokaal. Van 14:00 tot 18:00 uur.

Slide 2

Jouw Weekendstem

Het programma van en voor de jeugd!

Slide 1

Songs & Stories

Songs And Stories met Edwin Wendt. Regelmatig aandacht voor muziek uit de regio. Elke dinsdagavond van 19:00-20:00 uur.

Slide 2

Leuk & Gezellig

Elke zondagmiddag van 13:00 - 15:00 uur presenteert Siem Schutte het programma Leuk & Gezellig. Het verzoekplaten programma met Nederlandstalige piratenmuziek.

previous arrow
next arrow

Laatste videoreportage

Nieuws van Goeree-Overflakkee

Recordaantal inschrijvingen bij 11 editie Tulpenwandeltocht

Foto behorende bij Recordaantal inschrijvingen bij 11 editie TulpenwandeltochtDe 11e editie van de Tulpenwandeltocht dreigde even in het water te vallen, maar na een druilerige start klaarde de weersomstandigheden op en kwam zelfs de zon af en toe tevoorschijn. Er was een recordaantal inschrijvingen van maar liefst 2259 deelnemers.

Handbiker Romano traint voor Oostenrijkse race

Foto behorende bij Handbiker Romano traint voor Oostenrijkse raceHandbiker Romano Böllerman uit Oude-Tonge en zijn buddy Arie de Bruin uit Stad aan ‘t Haringvliet gaan in juni meedoen aan de handbikebattle in het Kaunertal in Oostenrijk. Bij deze handbikewedstrijd gaan de deelnemers op armkracht naar boven, over een lengte van 20 km en met bijna 900 meter hoogteverschil. Ze strijden om de felbegeerde wisselbokaal. Romano en Arie maken sinds 2019 deel uit van het team van Rijndam Racers, met zes handbikers, elk met hun eigen buddy. Er doen 14 teams van revalidatiecentra uit Nederland mee.

Denk mee over de havens van Goeree-Overflakkee

Foto behorende bij Denk mee over de havens van Goeree-OverflakkeeHoe vaak bent u in de haven te vinden? Wat vindt u van de haven? Wat zou u willen veranderen aan de haven? Gemeente Goeree-Overflakkee vraagt inwoners met een enquête naar hun wensen en ervaringen met de havens. De resultaten zijn nodig voor het Masterplan Havens, een plan voor groot onderhoud van 14 havens. Daarbij kijkt de gemeente ook bewust naar de toekomst van elk van de havens.

Bespaar geld en ellende: verkeersboetes voor kampeerders en caravanliefhebbers in 2024

Foto behorende bij Bespaar geld en ellende: verkeersboetes voor kampeerders en caravanliefhebbers in 2024De meivakantie van 2024 staat voor de deur en veel mensen trekken er met hun caravan, tent of camper op uit. De voorbereidingen kunnen voor vakantiestress zorgen. Maar eenmaal op weg naar de vakantiebestemming komt menig vakantieganger tot rust en kan de vakantie echt beginnen. Echter, door deze ontspanning kan het gebeuren dat je een boete over het hoofd ziet. Om te voorkomen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan, hebben wij de belangrijkste verkeersboetes voor campers en caravans op een rijtje gezet.

Kastanjeboom geplant op het Fort in Ooltgensplaat

Foto behorende bij Kastanjeboom geplant op het Fort in OoltgensplaatVrijdag 19 april 2024 plantte wethouder Jaap Willem Eijkenduijn samen met twee inwoners die zich inzetten voor een Klimaatkrachtig Ooltgensplaat een kastanjeboom bij het Fort Prins Frederik. Het planten van de boom is onderdeel van het project '100 bomen voor 100 jaar' van de provincie Zuid-Holland. De provincie selecteerde 100 plekken waar bomen minstens 100 jaar kunnen blijven groeien, vanwege hun belangrijke rol voor de biodiversiteit en CO2-opslag.

Scroll naar boven