Programmering

Nieuwe uitzendingen op lokale televisie: RTV SLOGO

Wekelijks staan er uitzendingen voor u klaar. Vanaf maandag kunt u weer kijken naar een nieuwe wekelijkse tv-uitzending van uw lokale omroep RTV SLOGO.  Deze week kunt u onder andere kijken naar de volgende items:

1) Ouddorp in de jaren 50-60; RTV SLOGO zendt unieke beelden uit over winkels, bedrijven en dorpen op Goeree-Overflakkee, vanuit de jaren 50-60. Het Streekarchief levert diverse afleveringen aan. De afleveringen zijn meestal een diapresentatie die gemaakt en ingezonden is door Hans van Oostende met materiaal uit de collectie van G.van Eck, uit het Streekarchief te Middelharnis.

2) Laaggeletterd, deel 3.

3) De uitreiking van ‘Bezetting overleven’, aan de burgemeester, deel 2.

4) Tulpenwandeltocht 2017, het tweede en laatste deel.

5) ‘Kijk bij de boer’, een aflevering van drie delen, waarin drie Flakkeese bedrijven aan het woord komen. Deze week het agrarisch bedrijf van familie J.M. Kardux in Melissant.

6) Voor de jeugd hebben we het laatste deel van de korte serie Tarzan en de Toverketel.

7) De Huiskamer van Flakkee; Presentatrice Rietje in gesprek met Tom Korteweg en Arie de Lint over ‘Waterloop 2017’.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer van Flakkee

RTV SLOGO zendt uitzendingen uit van De Huiskamer van Flakkee. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit

In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo Voor de jeugd elke keer een andere aflevering. De jeugd uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Uitzendkanalen in het kort: TV Analoog: 67+ / TV digitaal = kanaal 36 (ZIGGO) Cl+ module = 331. Nieuw: het TV programma is voor leden van KPN op Kanaal 322 te volgen.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

RTV Slogo: Er zijn geen teletekstpagina’s (achter de TV) meer te lezen. Wellicht dat dit in de toekomst op een andere wijze kan worden vervangen door een modernere versie.

Kijk voor meer informatie op rtvslogo.nl of volg de lokale omroep van Goeree-Overflakkee via twitter: @rtvslogo. Nieuwe medewerkers blijven van harte welkom: “Sámen maken we Goeree-Overflakkee!”