Programmering

[12 november 2018]  Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

(Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee)

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan.  De nieuwe items van deze week zijn:

  • ’t Eiland Actueel – Nationaal Schoolontbijt: Van 5 t/m 9 november viert het Nationaal Schoolontbijt zijn 16e editie. Ook dit jaar gaan weer zo’n half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op basisscholen in het hele land en in stadhuizen met hun burgemeester. Zo ook de leerlingen groep 7/8 van De Achtsprong uit Achthuizen die gingen ontbijten met hun burgemeester Grootenboer van de gemeente Goeree-Overflakkee. De kinderen vonden het prachtig en genoten ervan. RTV SLOGO was erbij
  • Streekevenementen – Portugese Fado Avond – deel 5: Woensdag 3 oktober was er een verrassend optreden van een fadotrio in het verenigingsgebouw Ons Huis te Herkingen. Zanger César Matoso werd begeleid door Ricardo Martins, virtuoos op de Portugese gitaar, en de ervaren Paulo Feitara die de Spaanse gitaar bespeelde. Jan Hofman uit Herkingen was de organisator van deze bijzondere avond welke een succes werd dankzij de bereidwillige medewerking van betrokkenen.
  • GO van Boven – deel 1: Een serie die de mooie gebieden, dorpen en aandachtspunten weergeven die op ons mooie eiland te zien en te beleven zijn.  Goeree-Overflakkee wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, het Grevelingenmeer en heeft nog heel veel gebieden waar je rust, ruimte en natuur kunt vinden.  Geniet mee van prachtige beelden van Goeree Overflakkee van bovenaf gezien.
  • Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 42: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. In aflevering 29 t/m 46 zitten totaal 35 letters verwerkt die na 18 afleveringen een flakkees gezegde vormen. Weet jij de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl
  • Streekhistorie – 2 dorpen en 1 stad – deel 1: In deze serie worden unieke en historische beelden uitgezonden van Goeree – Overflakkee. Deze week deel 1 van de serie “2 dorpen en 1 Stad” van Jan & Jaap Maliepaard uit Stad aan het Haringvliet. Deze week unieke beelden van Stellendam.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee:  Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer nieuwe gasten. Deze week is er een anonieme persoon te gast in de huiskamer waarin deze persoon komt vertellen over het onderwerp “Anonieme Alcohollisten”. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00  en 21.00 uur.

* Het lokaal Sinterklaasjournaal: Tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe spannende aflevering van de serie te zien. In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is een product van Stichting De Fantasie Compagnie. Het Lokaal Sinterklaas journaal is dagelijks om 07:30 en 16:30 uur te zien. Aflevering gemist ? Geen paniek ! Alle aflevering zijn terug te kijken op: www.lokaalsinterklaasjournaal.nl

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo