Programmering

[20 mei 2019]  Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

(Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee)

Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan.  De nieuwe items van deze week zijn:

  • Politieke achtergronden – Raadsgriffier Bert BrandIn deze aflevering van het politieke programma is de nieuwe raadsgriffier Bert Brand te gast.  Met hem word uitgebreid gesproken over zijn nieuwe functie, zijn werkzaamheden binnen de gemeente Goeree-Overflakkee en over zijn persoonlijke ambitie.
  • ’t Eiland Actueel – Opening spreekuur GO voor Elkaar: GOvoorelkaar is dé online marktplaats voor vrijwilligerswerk op Goeree-Overflakkee. Een plek waar alle vraag naar en aanbod van hulp op het eiland samenkomen. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier komen vrijwilligers en hulpvragers met elkaar in contact. Afgelopen week werd het spreekuur van GOvoorelkaar heropend in de Bibliotheek te Middelharnis.
  • ’t Eiland Actueel – dodenherdenking Dirksland 2019: Op verschillende plaatsen op het eiland Goeree Overflakkee werden op vrijdagavond 4 mei weer de oorlogsslachtoffers herdacht die sinds de 2e wereldoorlog zijn gevallen. Door de jaren heen blijven deze herdenkingen zicht verheugen in een grote belangstelling.  Ook in Dirksland werden dit jaar de oorlogsslachtoffers herdacht.
  • Streekevenementen – Flakkeese Dagen – deel 5 – Elby en Lukewarm: De Flakkeese Dagen zijn al járen het grootste festival op Goeree-Overflakkee met muziek van eigen bodem, lekker eten en boordenvol gezelligheid. Ook dit jaar worden de Flakkeese Dagen gewoon weer georganiseerd en met 30 jaar het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op het eiland. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2500 bezoekers. Deze week ziet u deel 5 van onze registratie en kijken en luisteren we naar het optreden van Elby en Lukewarm.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 62: In de serie  “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee:  Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is Moniek van Munster te gast in de huiskamer en zij verteld alles over haar boek Zakki de Zebra. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl.  De uitzendtijden zijn 09.00  en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo