Programmering

[15 december 2019] RTV SLOGO

(Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee)

Nieuwe TV-uitzendingen RTV Slogo:

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan.  De nieuwe items van deze week zijn:

  • ’t Eiland Actueel – Opening De Vyver Ouddorp: De sleutels van de gloednieuwe appartementen in Ouddorp zijn sinds 27 november in bezit van de nieuwe eigenaren, maar een op een officiële opening moesten zij nog heel even wachten. Op 11 december was het dan zo ver en vond de officiële opening plaats van het woon-zorgcomplex met 26 appartementen aan de Vliedberglaan in Ouddorp. Een woon-zorgcomplex voor bewoners met een beperking die Dura Vermeer realiseerde in opdracht van woningcorporatie Beter Wonen Goedereede. Op deze nieuwe locatie van Stichting Sjaloom Zorg bieden 15 medewerkers 24 uur per dag zorg. RTV Slogo was erbij.
  • Streek documentaire – Zwemmentie: Zwementie is een samenvoeging van de woorden zwemmen en dementie. Zwemmen is een fijne manier om te bewegen. Het warme water werkt ontspannend en samen zwemmen is plezierig. Voor mensen die beperkt zijn door dementie is het vaak niet meer mogelijk om naar het zwembad te gaan. Terwijl het juist voor hen heerlijk is om even zonder beperkingen te zijn. Voor die mensen biedt CuraMare al ruim twee jaar de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te zwemmen in zwembad De Meermaal bij Zuidwester in Middelharnis. De documentarie is gemaakt om het succes van zwemmentie te delen en promoten.
  • Sport Lokaal TV – Slotavond Omloop – Deel 2: Tijdens de afgelopen Omloop zijn er in totaal 1150 lopers van start gegaan bij het Diekhuus. Voor de 110 kilometer waren er bijna honderd inschrijvingen, meer dan vorig jaar. Deze en meer feiten kwamen langs op de slotavond van de dertigste Omloop, die inmiddels drie maanden geleden gelopen werd.  Het tv team van RTV Slogo was aanwezig op de slotavond.
  • Streekevenementen – Flakkeese Dagen – deel 4 – Thin White Duke: De Flakkeese Dagen zijn al járen het grootste muziek festival op Goeree-Overflakkee met muziek van eigen bodem, lekker eten en boordevol gezelligheid. Ook dit jaar werden de Flakkese Dagen gewoon weer georganiseerd en met 30 jaar het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op het eiland. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, dit jaar een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2500 bezoekers. Deze week ziet u deel 4 van onze registratie en kijken en luisteren we naar het optreden van Thin White Duke

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer: Janny Boskers & Corien Wielaard – Diner Entrez: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van ‘De Huiskamer’ praat Andrea met Janny Boskers en Corien Wielaard over Diner Entrez. Kijk voor meer informatie  ook op huiskamervanflakkee.nl.   De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo