Programmering

[17 juni 2019]  Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

(Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee)

Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

  • ’t Eiland Actueel – Afscheid Simon van Nieuwaal:
    Dit jaar bestaat Woongoed GO 100 jaar! Dit fantastische jubileum wordt gevierd op 27 juni a.s. in het Prieel van Recreatiecentrum De Staver. Tijdens deze middag wordt er ook afscheid genomen van de directeur-bestuurder, Simon.v.Nieuwaal.
    In deze uitzending heeft Jan.v.Gurp een gesprek met Simon.v.Nieuwaal over zijn ervaring en wat hij nu gaat doen.
  • Streekevenementen – Truckrun 2019: Op Zaterdag 15 juni 2019 reed de langste file van Goeree-Overflakkee weer over het het eiland. Gestart in 1988 met een paar trucks en een klein rondje om te kijken of het een succes zou worden, inmiddels is de Truckrun uitgegroeid tot een evenement van formaat. Voor de eenendertigste keer gingen de trucks van start aan de Oosthavendijk in Middelharnis om te vertrekken richting Stellendam. Het team van RTV SLOGO reed mee en maakte een beeldverslag.
  • ’t Eiland Actueel –Belevingstafel De Stove Sommelsdijk: Zaterdag 8 juni 2019 heeft een delegatie van de Rally Commissie van de Rally Rotary Goeree Overflakkee een cheque mogen overhandigen van maar liefst €10.000,00 aan ‘Woonvoorziening de Stove’, voor een zogeheten ‘Belevenis Tafel’. De Belevenis Tafel werd direct in gebruik genomen en het was bijzonder om te mogen zien dat de bewoners zeer enthousiast waren en direct gebruik gingen maken.  KMS was erbij en maakte een beeldverslag.
  • Streekhistorie – Dorpen op GO – Herkingen rond 1966 – deel 1: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1966 die zijn opgenomen in Herkingen.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 66: In de serie  “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee:  Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is Dirk Jan Bestman te gast in de huiskamer en hij komt alles vertellen over het vakbekwaam blijven als brandweerman. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl.  De uitzendtijden zijn 09.00  en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo