Programmering

[10 december 2018]  Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

(Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee)

Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan.  De nieuwe items van deze week zijn:

  • ’t Eiland Actueel – The Sugarfighters – Gezond Snoepgoed: Sinterklaasavond is een avond waarop vaak een hoop zoetigheid wordt genuttigd: chocoladeletters, pepernoten, marsepein. Dat kan een stuk gezonder, vinden de moeders Dingena en Marieke uit Stad aan ’t Haringvliet. Met hun YouTubekanaal en Facebookpagina ‘The Sugarfighters’ strijden zij tegen de grote hoeveelheden suiker die kinderen binnen krijgen. Sanne Waldekker (RTV Rijnmond) ging op onderzoek uit.
  • Streekmuziek – Sempre Crescendo en De Hoop – deel 3: Op zaterdag 10 november 2018 gaven de fanfareorkesten van Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk en De Hoop uit Stellendam samen een concert in de tennishal van De Staver in Sommelsdijk. Voor beide muziekverenigingen vormde dit concert een belangrijk onderdeel van hun voorbereiding op deelname aan een muziekconcours. Op deze avond brachten de orkesten dan ook hun concoursprogramma ten gehore.
  • GO van Boven – deel 5: Een serie die de mooie gebieden, dorpen en aandachtspunten weergeven die op ons mooie eiland te zien en te beleven zijn.  Goeree-Overflakkee wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, het Grevelingenmeer en heeft nog heel veel gebieden waar je rust, ruimte en natuur kunt vinden.  Geniet mee van prachtige beelden van Goeree Overflakkee van bovenaf gezien.
  • Politieke Achtergronden – Wethouder v.d. Vlugt: Arend Jan Van der Vlugt was namens het CDA van 2007 tot 2010 wethouder in de voormalige gemeente Goedereede. In 2013 is hij opnieuw wethouder geworden voor de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Na bijna zes jaar wethouder te zijn geweest, heeft hij er na een intensieve afweging voor gekozen zijn functie niet verder voort te zetten. Politiek verslaggever Jan van Gurp sprak uitgebreid met hem.
  • Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 46: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. In aflevering 29 t/m 46 zitten totaal 35 letters verwerkt die na 18 afleveringen een Flakkees gezegde vormen. Weet jij de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee:  Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer nieuwe gasten. Deze week is Rinus Jasper Dekker te gast in de huiskamer waarin hij alles komt vertellen over de diverse functies en rangen in een restaurant. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00  en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo