Programmering

Nieuwe uitzendingen op lokale televisie: RTV SLOGO

20 maart 2017, Goeree-Overflakkee – Wekelijks staan er uitzendingen voor u klaar. Vanaf a.s. maandag kunt u weer kijken naar een nieuwe wekelijkse tv-uitzending van uw lokale omroep RTV SLOGO.  Deze week kunt u onder andere kijken naar de volgende items:

1) Ouddorp in de jaren 50-60

RTV SLOGO zendt unieke beelden uit over winkels, bedrijven en dorpen op Goeree-Overflakkee, vanuit de jaren 50-60. Het Streekarchief levert diverse afleveringen aan. De afleveringen zijn meestal een diapresentatie die gemaakt en ingezonden is door Hans van Oostende met materiaal uit de collectie van G.van Eck, uit het Streekarchief te Middelharnis.

2) De Huiskamer van Flakkee

3) Bestemmingsplan windlocatie Battenoord

Tot en met 12 april 2017 liggen het ontwerp bestemmingsplan ‘Windlocatie Battenoord’, de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Nieuwe-Tonge (windpark Blaakweg) en de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Oude-Tonge (windpark Suyderlandt) ter inzage.

4) De vijfde aflevering van Earth Life

5) Promo voor Giro 555

6) Woningbouwplan “Boerderij Welgelegen”

7) Politie-reportage Veilig in Huis

8) Jeugd; Aladin, deel 2

9) Video School op SEEF, bij OBS Molenvliet uit Stad aan ’t Haringvliet. Tevens eerste openbare optreden nieuwe wethouder Feller.

10) Promo Honk-en Softbal op Goeree-Overflakkee

11) Rondrit en reclame

Daarnaast zijn er de vaste programma’s:

De Huiskamer van Flakkee:

RTV SLOGO zendt uitzendingen uit van De Huiskamer van Flakkee. Kijk voor meer informatie op: www.huiskamervanflakkee.nl. Deze week een uitzending van de Huiskamer waarin presentatrice Rietje Barelds in gesprek gaat met Notaris R. Benschop, over het opstellen van een convenant. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

Jeugdvideo: Voor de jeugd elke keer een andere aflevering. De jeugd uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Uitzendkanalen in het kort: TV Analoog: 67+ / TV digitaal = kanaal 36 (ZIGGO) Cl+ module = 331. Nieuw: het TV programma is voor leden van KPN op Kanaal 322 te volgen.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

RTV Slogo: Er zijn geen teletekstpagina’s (achter de TV) meer te lezen. Wellicht dat dit in de toekomst op een andere wijze kan worden vervangen door een modernere versie.

Kijk voor meer informatie op rtvslogo.nl of volg de lokale omroep van Goeree-Overflakkee via twitter: @rtvslogo. Nieuwe medewerkers blijven van harte welkom: “Sámen maken we Goeree-Overflakkee!”