Warning: Undefined array key "style" in /customers/5/2/a/rtvslogo.nl/httpd.www/omloop/2014/head-element.php on line 5

Op 22 en 23 augustus 2014 presenteert RTV Slogo "OmloopNieuwsRadio". Vanaf vrijdag zes uur 's avonds tot zaterdag 20:00 uur volgt de lokale omroep van de gemeente Goeree-Overflakkee de lopers van de 25e Omloop van Goeree-Overflakkee weer op de voet, zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen!

Zo is er het actuele weerbericht, de actuele verslaggeving, de beste muziek en natuurlijk uw interactieve groetjes en verzoekjes.

Ieder uur wordt het onderdeel 'Loper belicht' uitgezonden. Hierin word live contact gezocht met een van deelnemers aan de omloop. De luisteraar krijgt op deze manier een actuele impressie van de omloop heet van de naald. "Hoe is de sfeer op dit moment?" en "Wat zijn uw persoonlijke indrukken? "Is het dit jaar zwaarder dan voorgaande keren?"

Hieronder staat welke deelnemer er aan bod komt in de rubriek, natuurlijk met achtergrondinformatie van de lopers die aan het woord komen.

Deelnemer Woonplaats Startnr Achtergrondinformatie
Appie Bos Drachten 136

Appie doet voor de 5e keer mee. Een ervaren loper, loopt veel wandeltochten. zie blog: http://www.bestgenog.nl/ Hij loopt samen met zijn vrouw Jannie Bos-Krist, die we ook volgen in loper belicht.

(Er lopen nog 3 mensen met hun mee Sonja, Ilonka en Albert. Ze lopen met z'n vijven gezamenlijk de 110 km)

John Schellevis Sommelsdijk 23

Geen info bekend...

Jannie Bos-Krist Drachten 140

Jannie doet voor de 5e keer mee. Een ervaren loopster, loopt veel wandeltochten. zie blog: http://www.bestgenog.nl/. Zij loopt samen met haar man Appie Bos, die we ook volgen in loper belicht.

(Er lopen nog 3 mensen met hun mee Sonja, Ilonka en Albert. Ze lopen met z'n vijven gezamenlijk de 110 km)

Leendert Jan v.d.Maas Middelharnis 53

Loopt de omloop voor de 5e keer maar heeft hem nog nooit uitgelopen.

Jan van Vugt Melissant 308

Geen info bekend...