Warning: Undefined array key "style" in /customers/5/2/a/rtvslogo.nl/httpd.www/omloop/2014/head-element.php on line 5

Evenals voorgaande jaren zult u hier gedurende de omloop het laatste nieuws vinden.

Hieronder staan verder diverse persberichten uitgegeven door de organisatie van "De Omloop".

Extra toegevoegde wandeltocht 15 kilometer

NIEUW: EXTRA INGELASTE AFSTAND 15 KM INSCHRIJVEN TER PLAATSE

In overleg met Curamare, het Goede Doel van deze Omloop, hebben we een extra korte route ingelast voor mensen die toch de sfeer van de Omloop willen proeven en een bijdrage aan het Goede Doel willen leveren.

Deze afstand bedraagt 15 km en start in Den Bommel bij de Haven. Men kan starten tussen 11.00 en 13.00 uur. Bij deze afstand is geen tijdregistratie, certificaat en medaille.

Inschrijven kan ter plaatse bij Curamare en kost 5 euro welke geheel bestemd is voor het Goede Doel. Schrijf u nu nog in voor dé wandeltocht van Goeree-Overflakkee.

Activiteiten tijdens de 25e Omloop

Het is dit jaar de 25e Omloop en daar willen we als bestuur, samen met u, iets moois van gaan maken. De startlocatie is in Middelharnis bij het Diekhuusplein.De lopers van de 30, 55, 80 en 110 km en estafette zullen allen onder een gezellige sfeer starten bij de Het Diekhuus onder aan D'n Diek in Middelharnis.

Na de start van de 110km en estafette om 19.00 uur volgt er een feestelijk programma op het diekhuusplein tot de start van de 80 kilometer om 23 uur. Er zijn diverse optreden van nationale en lokale artiesten. Een uitgebreid programma volgt in de Omloopkrant die komende week wordt bezorgd door het Eilanden-Nieuws. Ook op de campings op Goeree-Overflakkee is een exemplaar verkrijgbaar.

Op vrijdagavond en de zaterdag wordt door de ondernemersvereniging in Middelharnis een kramenmarkt georganiseerd en zijn er diverse activiteiten onder aan D'n Diek.

De 80 km start op 22 augustus, maar dan om 23.00 uur. De 55 km start op 23 augustus 2014 om 07.00 uur en de 30 km om 09.00 uur.

Alle informatie over het feestelijk programma hebben we bijna rond. Kijk hiervoor op de website van de omloop van Goeree-Overflakkee.