RTV Slogo volgt de lopers van De Omloop op de voet

RTV Slogo presenteert op 18 en 19 augustus OmloopNieuwsRadio en Omloop-TV. Zesentwintig uur lang volgt de lokale omroep de lopers van de Omloop van Goeree-Overflakkee op de voet. Zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen!.

Omloop Nieuws Radio voor en door jouw

Tijdens de radio-uitzending van OmloopNieuwsRadio zijn er live verslagen vanuit het lopersveld, wordt er informatie gegeven over de goede doelen van dit jaar en hoort u het laatste actuele nieuws.

In de vaste items “Loper Belicht” en “Van Start tot Finish” zijn de enthousiaste verhalen te horen van deelnemers, vrijwilligers en organisatie.

Tevens is er dit jaar weer de mogelijk voor de groetjes en verzoekjes. Hierin kunt u de lopers en de vrijwilligers tijdens de Omloop ondersteunen met een groet of muzikaal verzoek. Hiervoor kunt u mailen naar omloop@rtvslogo.nl

Uitzendfrequenties

OmloopNieuwsRadio van RTV Slogo is 26 uur lang te volgen via etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915 / KPN 1071 en op de analoge Ziggo-kabel op 105.9 MHz. De uitzendingen zijn ook te volgen via de radio-livestream en televisie-livestream.

RTV Slogo’s Omloopsite

RTV Slogo heeft naast haar eigen homepage op het internet een speciale Omloopnieuws-site gelanceerd. Jaarlijks bekijken meer dan duizend bezoekers de speciale website tijdens en na de omloop. Op deze website vindt met informatie en actueel nieuws over de Omloop van Goeree-Overflakkee en Omloop Nieuws Radio. Tijdens de Omloop van G-O op 18 en 19 augustus speelt het internet, naast het 26 uurs-radioprogramma, een prominente rol. Het internetteam zorgt elk uur voor actueel nieuws uit het lopersveld en is er een uitgebreide fotogalerij te bezichtigen. Tevens vindt men op de site meer informatie over de radiouitzending, de route van de Omloop, de goede doelen en de sponsorgalerij. Tevens kunt u via deze site luisteren naar het geluid van OmloopNieuwsRadio.

Omloop-TV

Net als vorig jaar zijn de lopers ook op de voet te volgen via het TV-kanaal. In de live-uitzending, die gemaakt vanuit een mobiele tv studio op het Diekhuusplein, wordt er live verslag gedaan van de omloop. Er zijn interviews met lopers, nieuwsupdates, gesprekken in de studio en live beelden van de diverse doorkomsten. De uitzendingen zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 24:00 uur en op zaterdagmorgen vanaf 9 uur tot het einde van de omloop. Belangstellenden zijn ook van harte welkom om een kijkje te nemen in de televisie studio.

De TV-uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 1371 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestreams op de RTV Slogo-website die ook te benaderen zijn via de OmloopNieuws-webstek.